24 uur per dag -- bel ons  0475-571883

Afscheid nemen...

Op het Broek Uitvaartverzorging vindt het belangrijk dat mensen de tijd en ruimte krijgen om in alle rust afscheid te nemen van degene die hen lief is.

In alle rust worden er bij u thuis of in een van onze uitvaartcentra, afspraken gemaakt met betrekking tot de begrafenis of crematie vanuit alle cultuur- en geloofsovertuigingen. Onze mensen zijn door hun ervaring bekend met alle uitvaartcentra, kerken, begraafplaatsen en crematoria bij u in de buurt en kunnen u hierover dan ook deskundig informeren. De uitvaartverzorger waar u in eerste instantie mee te maken krijgt, blijft in principe alle dagen uw contactpersoon en zal u ook begeleiden op de dag van de uitvaartplechtigheid. 

Omdat iedereen zijn eigen ideeën heeft over een uitvaart is het goed om te weten dat Op het Broek Uitvaartverzorging de mensen hierin steunt. We geven advies bij het maken van keuzes bij het uitzoeken van rouwcirculaires of bidprenten, bloemen of muziek of wellicht wil men zaken zelf in handen nemen en regelen. 

Ideeën genoeg, maar wie weet ervan?

Voor al deze wensen maken wij tijd en bieden wij ruimte. Hiernaast volgt een overzicht van zaken die wij met u kunnen bespreken:

Rouwvervoer

Wij beschikken over eigen rouwauto's die de overledene op de dag van de uitvaart kunnen begeleiden op hun laatste tocht...